ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа народних ремесел

15.05.2016

11-12 травня 2016 року в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено залікову сесію обласної школи народних ремесел для вихованців позашкільних навчальних закладів області.

Вихованці Охтирського міського центру позашкільної освіти – Малої академії наук, Лебединського районного будинку дитячої та юнацької творчості, Лебединського центру позашкільної освіти, Сумського палацу дітей та юнацтва, Сумського районного Будинку дітей та юнацтва, Комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палацу дітей та юнацтва» пройшли курс навчання за програмою обласної школи народних ремесел «Народні ремесла Слобожанщини», оволоділи основами писанкарства, виготовлення хатніх оберегів та захистили творчі роботи.

Лекційні та практичні заняття провела керівник гуртка-методист Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, майстер з писанкарства Огнєва Світлана Василівна.

Слухачі школи презентували виставку авторських робіт, обмінялися набутим досвідом, поділилися творчими планами. За підсумками навчання в школі посвідчення про позашкільну освіту отримали 37 юних майстрів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 8.

^Вгору