ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа народних ремесел

22.05.2017

17–18 травня 2017 року в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено залікову сесію обласної школи народних ремесел для вихованців позашкільних навчальних закладів області.

Вихованці Охтирського міського центру позашкільної освіти – Малої академії наук, Лебединського районного будинку дитячої та юнацької творчості, Лебединського центру позашкільної освіти, Сумського палацу дітей та юнацтва, Недригайлівського районного будинку дитячої та юнацької творчості, Сумського районного Будинку дітей та юнацтва, Комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палацу дітей та юнацтва», Будинку дитячої та юнацької творчості Буринської районної ради пройшли курс навчання за програмою обласної школи народних ремесел «Народні ремесла Слобожанщини», оволоділи основами створення хатніх оберегів, сувенірів у техніці ручного ткацтва.

Слухачі школи навчилися виготовляти традиційну ляльку-мотанку, створювати вироби у техніці оригамі із тканини, вивчили символіку у виробах народних ремесел. Юні майстри успішно склали кваліфікаційні іспити та захистили творчі роботи.

За підсумками навчання в школі 36 юних майстрів отримали посвідчення про позашкільну освіту.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 9.

^Вгору