ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа народних ремесел

23.02.2018

22 лютого 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася навчальна сесія обласної школи народних ремесел за напрямом «Головні убори та аксесуари».

До участі в заході долучилося 40 вихованців Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук, Лебединського центру позашкільної освіти, Сумського Палацу дітей та юнацтва, Сумського районного Будинку дітей та юнацтва, Комунального закладу позашкільної освіти Тростянецької міської ради «Палац дітей та юнацтва», Комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Глухівського міського центру позашкільної освіти, Березівського центру дитячої та юнацької творчості, Конотопського районного центру позашкільної роботи, Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Презентацію з теми «На хустки Україна багата» для слухачів школи представила майстер народної творчості, член Сумського осередку Національної спілки народних майстрів України, керівник зразкового творчого об’єднання «Флористичні барви» комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Огнєва Світлана Василівна.

Керівник гуртка ОЦПО та РТМ Павліченко Наталія Іванівна провела майстер-клас із теми «Хустка як елемент жіночого костюма», під час якого діти опанували секрети мистецтва зав’язування хустки.

Практикум зі створення головного убору та аксесуарів з використанням національної символіки в техніці оригамі з тканини провела для слухачів школи керівник творчого об’єднання «Креативне рукоділля» Юрченко Оксана Миколаївна.

На часі юні майстри Сумщини готуються до участі в обласному конкурсі творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини», що відбудеться 29 березня 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 8?

^Вгору