ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласне методичне об’єднання для керівників гуртків робототехніки

31.10.2023

31 жовтня 2023 року відбулося обласне методичне об’єднання для керівників гуртків робототехніки з теми «Освітня робототехніка, як інструмент реалізації STEМ-освіти» у онлайн форматі. У заході взяли участь 20 педагогів Сумщини – вчителі закладів загальної середньої освіти та керівники гуртків закладів позашкільної освіти.

В ході засідання було розглянуто питання щодо впровадження елементів STEМ-освіти в освітній процес. Своїм досвідом з впровадження STEМ-технологій поділилася керівник гуртка науково-технічного відділу комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Ірина Олефіренко.

Євген Южаков, методист науково-технічного відділу комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю розповів про умови участі в Олімпіаді геніїв України (категорія «Робототехніка») у 2023-2024 навчальному році та особливості проведення обласних змагань з робототехніки серед дітей та учнівської молоді у 2023 році.

Засідання пройшло в творчій та доброзичливій атмосфері, яке надихнуло учасників на застосування отриманого досвіду на практиці.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 6.

^Вгору