ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласне методичне об’єднання методистів, керівників гуртків декоративно-ужиткового профілю

18.10.2018

17 жовтня 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулося засідання методичного об’єднання методистів, керівників творчих об’єднань декоративно-ужиткового профілю з теми «Упровадження сучасних освітніх інноваційних технологій і їх вплив на підвищення якості освітнього процесу в закладах позашкільної освіти».

До участі в засіданні методичного об’єднання долучилося 23 педагоги закладів позашкільної освіти. В межах заходу відбулися лекції, практичні заняття, майстер-класи, обмін досвідом творчої майстерності.

Методист Сумського ОЦПО та РТМ Сьома Світлана Олексіївна провела практикум з теми «STEAM-освіта, інноваційний підхід до освіти в гуртках декоративно-ужиткового профілю».

Завідувач соціально-реабілітаційного відділу Тарасенко Тетяна Петрівна ознайомила учасників заходу з результатами участі дитячих творчих колективів в заходах обласного та всеукраїнського рівнів, окреслила перспективи подальшої діяльності.

У межах заходу відбулися майстер-класи з виготовлення творчих робіт з рогозу та соломки, що провели Дроздовський Ігор Георгійович, керівник гуртка «Плетіння з природних матеріалів» Конотопської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІ ступенів, і Огнєва Світлана Василівна, керівник зразкового творчого об’єднання «Флористичні барви» Сумського ОЦПО та РТМ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 9.

^Вгору