ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

08.04.2013

29 – 30 березня 2013 р. на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулися обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

У змаганнях взяли участь команди з позашкільних навчальних закладів м. Суми, Глухів, Ромни, Шостка, Конотоп, а також Буринського, Тростянецького, Кролевецького, Сумського та Путивльського районів.

Програмою змагань передбачалося теоретичне тестування, виготовлення об’ємних геометричних фігур, виготовлення моделей транспортної техніки, виготовлення планера та його випробування на дальність польоту.

Журі змагань відмітило, що рівень підготовки учасників змагань значно зріс.

Завдання – «Виготовлення об’ємних геометричних фігур. Складання архітектурної споруди – будинок моєї мрії» виконали всі вихованці, проявивши фантазію та вміння творчо мислити.

Високий рівень теоретичних знань з основ креслення, конструювання і практичної підготовки продемонстрували учасники змагань під час проведення ІІІ етапу «Виготовлення планера».

За підсумками проведення змагань переможцями стали:

І місце – команда Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва (керівник команди Воловик С.І.);

ІІ місце – команда №1 Сумської районної станції юних техніків (керівник Карпова О.М.);

ІІІ місце – команда №2 Сумської районної станції юних техніків (керівник Глазова О.І.).

Також було підбито підсумки в особистому заліку. За сумою балів переможцями стали Вовк Наталія (вихованка Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва), Ворона Дарина та Якименко Микола (вихованці Сумської районної станції юних технікі).

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 7?

^Вгору