ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ОБЛАСНИЙ ЕКОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ «ПРИРОДА – НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО УКРАЇНИ»

02.11.2021

28 жовтня 2021 року в заочному форматі відбувся обласний екологічний форум «Природа – національне багатство України». Форум є одним із заходів обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проєкту «Голос крові: ми – Українці!».

Мета форуму: формування нового природоохоронного світогляду громадян України на засадах сталого розвитку, виховання в дітей почуття відповідальності за природу як національне багатство

У роботі форуму взяли участь 38 учнів, вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

Під час проведення заходу було організовано роботу секцій «Дослідження природних ресурсів України, екологічного стану довкілля», «Вивчення народних традицій раціонального природокористування», «Сучасні технології енергоефективності та енергозбереження на засадах сталого розвитку».

У своїх роботах учасники форуму порушували проблеми збереження біорізноманіття, водних природних ресурсів, упровадження безпечних агротехнологій, традицій раціонального природокористування в межах громад, охорони навколишнього природного середовища в інтересах сталого розвитку.

З результатами оцінювання матеріалів конкурсу можна ознайомитися за посиланням Підсумковий_наказ_2021

Переможці та призери форуму матимуть змогу презентувати свої напрацювання та обмінятися думками на підсумковому форумі освітнього національно-патріотичного проєкту «Голос крові: ми – Українці!», що відбудеться у грудні 2021 року.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 8.

^Вгору