ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько- краєзнавчу експедицію учнівської молоді «Мій рідний край»

04.02.2018

Завершено обласний етап Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько- краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край». Його учасниками були експедиційні загони закладів позашкільної освіти міст Суми, Шостка, Охтирка, Путивльського та Тростянецького районів. Ними підготовлено звіти про результати туристсько-краєзнавчих експедицій, проведених у 2017 році.

Переможцями обласного етапу конкурсу визнано експедиційні загони: - Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю за звіт про велосипедний похід ІІ категорії складності у межах Сумської та Чернігівської областей, керівники Мараховський Станіслав Олексійович, Мараховська Зоя Анатоліївна; - Тростянецького палацу дітей та юнацтва за звіт про водний похід І категорії складності річкою Ворскла, керівники Олесюк Лариса Сергіївна, Хижковий Олександр Миколайович, Воловик Олександр Олександрович; - Охтирського міського центру позашкільної освіти – Малої академії наук учнівської молоді за звіт про велосипедний похід І категорії складності, керівники Сталинський Валентин Олексійович, Альжинська Галина Олександрівна, Бездрабко Наталія Миколаївна.

Їх роботи направлено для участі у Всеукраїнському етапі конкурсу. Вітаємо переможців, а всім юним туристам бажаємо нових цікавих подорожей рідним краєм.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 6.

^Вгору