ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний етап Всеукраїнської акції «Годівничка»

05.04.2021

Традиційно у першій половині квітня підбиваються підсумки обласного етапу Всеукраїнської акції «Годівничка», метою якої є виховання ціннісного ставлення вихованців до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони і збереження орнітофауни рідного краю.

У цьому році активними учасниками акції стали учні, вихованці закладів загальної середньої, позашкільної освіти Білопільської, Лебединської, Охтирської, Роменської, Сумської, Кролевецької, Шосткинської міських рад; Великописарівської, Краснопільської, Ямпільської селищних рад; Березівської сільської ради.

Під час акції вихованцями творчих учнівських об’єднань виготовлено, розвішено годівнички на території закладів освіти, у прилеглих парках, скверах, удома; організовано систематичну підгодівлю птахів; проведено спостереження та складено каталоги зимової орнітофауни своєї місцевості; підготовлено фотозвіти, публікації у ЗМІ. Діти та учнівська молодь долучилися до участі в конкурсах на кращі малюнки, фотороботи, розповіді про птахів, святі «День зимуючих птахів» тощо.

 

 

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 2.

^Вгору