ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

15.06.2020

З метою виявлення, розвитку та підтримки юних талантів, виховання національного світогляду учнівської молоді через залучення її до пізнання джерел і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку з 01 по 10 червня 2020 року було проведено обласний відбірковий етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

350 учнів, вихованців загальної середньої і позашкільної освіти від 7 до 18 років долучилося до участі у заході. Юні майстри презентували матеріали на експонати в електронному вигляді. Найбільша кількість фоторобіт була презентована у розділах: художнє різьблення по дереву; витинання; народна лялька; вироби з тіста; вироби зі шкіри; декоративний розпис, народний живопис; бісероплетіння; паперова пластика та орігамі.

Журі відзначило, що більшість фотоматеріалів, представлених на виставці, демонструють вдале поєднання національних художніх традицій і сучасних технік формотворення у дитячій творчості.

Учасниками Всеукраїнської онлайн виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» цьогоріч стануть 16 юних майстрів Сумщини.

Організатори бажають учасникам всеукраїнського заходу перемог та нових звершень!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 3?

^Вгору