ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний фестиваль ініціатив дитячого самоврядування, відбувся!

24.09.2021

24 вересня 2021 року в м. Суми відбувся обласний фестиваль ініціатив дитячого самоврядування в межах обласного конкурсу соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду».

Організатори фестивалю: Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

До участі в фестивалі долучилися лідери учнівського самоврядування закладів освіти області та координатори реалізації конкурсу проєктів в громадах.

У межах фестивалю працював хаб «Ми лідери – наш голос важливий», Як відмітила директор обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариса Тихенко: лідери учнівського самоврядування є потенціалом розвитку громад.

Учасники фестивалю презентували проєкти з розвитку учнівського самоврядування, співпраці з місцевого владою, громадськими організаціями, волонтерства. Вкотре лідери учнівського самоврядування довели, що вони дієві, інтелектуальні, мають багато креативних ідей і готові реалізувати їх в громадах.

Педагоги, координатори проєкту в громадах долучилися до роботи хабу «Цікаві ідеї для творчого педагога», стали учасниками тренінгу «Захист дітей від різних видів жорстокої поведінки», ознайомилися з формами та методами формування соціальної активності учнівської молоді, новими освітніми проєктами, реалізацією методико-педагогічної ідеї «Живий музей» в закладі освіти.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 7?

^Вгору