ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний конкурс фото- та відеоробіт «Сімейне захоплення»

15.11.2022

З 31 жовтня по 11 листопада 2022 року комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у межах обласного соціально-освітнього проєкту «Кровна родина» був проведений обласний (заочний) конкурс фото- та відеоробіт «Сімейне захоплення».

Конкурс проходив згідно Умов про проведення обласного конкурсу, яке передбачало участь вихованців закладів позашкільної освіти віком від 6 до 18 років у двох номінаціях: «Репортажне фото» та «Відеоролик».

Основним завданням конкурсу є популяризація науково-технічного напряму позашкільної освіти в області та пропаганда цікавих форм сімейного дозвілля.

У конкурсі взяли участь 57 дітей із 29 закладів освіти області.

За підсумками роботи журі переможці та призери конкурсу будуть нагороджені дипломами комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільного освіти та роботи з талановитою молоддю.

Бажаємо юним технікам Сумщини подальших успіхів!

Підсумкові протоколи можна переглянути тут: ocpo.sumy.ua/pozashkilnij-olimp-sumschini/naukovo-texnichnij/pidsumki-oblasnix-zmagan-i-konkursiv.html

Дипломи переможців і призерів конкурсу можна завантажити за посиланням: drive.google.com/drive/folders/1JdPAYmlJLvIDp10JmL41KRatK9AtS3Xw?usp=sharing

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 1.

^Вгору