ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини»

28.03.2016

26 березня 2016 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини».

У заході взяли участь 60 юних майстрів, які змагалися в номінаціях: «Писанкарство», «Народна лялька», «Витинання», «Вишивка», «Плетіння з природних матеріалів», «Декоративний розпис», «Кераміка», «Ткацтво».

У рамках конкурсу відбулася виставка композиційних робіт юних майстрів. ГРАН-ПРІ отримала композиція «Мальовнича рідна Україна» Охтирського міського центру позашкільної освіти-Малої академії наук.

Відбулися майстерні, засідання круглого столу за участю членів журі, керівників гуртків. Учасники заходу обмінювалися досвідом, активно спілкувалися з членами журі, досвідченими керівниками гуртків, майстрами народних ремесел.

У рамках заходу відбувся семінар-практикум для керівників гуртків з теми: «Формування творчих компетентностей вихованців у процесі пізнавально-практичної діяльності з писанкарства».

Журі конкурсу відзначило високий рівень виконавської майстерності вихованців позашкільних навчальних закладів області. Перемогу в номінаціях здобули юні майстри з Шостки, Ромнів, Сум, Конотопу та Глухівського, Липоводолинського, Тростянецького, Путивльського, Лебединського, Кролевецького, Охтирського, Шосткинського, Недригайлівського, Ямпільського районів.

Організатори бажають усім учасникам заходу нових творчих звершень, миру та добробуту.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 9?

^Вгору