ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний новорічний бал лідерів учнівського самоврядування

28.12.2022

26 грудня 2022 року відбувся традиційний обласний новорічний бал лідерів учнівського самоврядування, який є своєрідним підсумком освітньої, волонтерської, благодійної діяльності патріотично налаштованої учнівської молоді Сумщини, підсумком року, що назавжди закарбувався у наших серцях, зміцнив нашу віру у власні сили і згуртував українців воєдино на майбутні перемоги і звершення!

Учасників заходу привітав керівник Сумської військової адміністрації, голова обласної державної адміністрації Дмитро Живицький, який зазначив, що саме за такою активною, талановитою учнівською молоддю майбутнє нашої держави! З вітальним словом до учасників балу звернулися директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова, а також начальник штабу, заступник командувача оперативно-тактичного угрупування «Суми» полковник Олег Телінкевич.

Під час творчого спілкування активісти шкільного життя ділилися своїми напрацюваннями, окреслили плани на майбутнє, взяли участь у майстер-класах і конкурсах, з задоволенням танцювали обов’язкову програму балу. Особливістю цього річного балу стало виконання бальних танців , що були поставленні сумськими хореографами на українські мелодії.

Бажаємо активістам учнівського самоврядування втілення в життя сміливих мрій, святкового настрою та мирного неба і перемог!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 1?

^Вгору