ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний онлайн інтенсив «STEAM-технології в закладах позашкільної освіти»

27.10.2021

З метою актуалізації сучасних освітніх тенденцій в умовах закладів позашкільної освіти 27 жовтня 2021 року відбувся обласний онлайн інтенсив «STEAM-технології в закладах позашкільної освіти».

У його роботі взяли участь близько 100 педагогів закладів позашкільної освіт.

У межах заходу було розглянуто питання концептуальних основ освітніх STEAM-технологій у закладах позашкільної освіти (спікер Вікторія Заярна, методист Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, кандидат педагогічних наук).

Презентовано напрацювання педагогів закладів позашкільної освіти області з упровадження STEAM-технологій в освітню діяльність з вихованцями різних вікових категорій у виступах:

Тетяни Дорошенко, заступника директора з навчально-виховної роботи Конотопського центру дитячої та юнацької творчості,

Інни Ковальової, методиста Лебединського центру позашкільної освіти,

Кристини Перетятько, Юлії Заболотної методистів Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю,

Наталії Олійник, керівника гуртка Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю,

Питання ресурсів реалізації проєктної STEAM-діяльності розкрито у виступі Ніни Перепелиці, методиста Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

За підсумками роботи окреслено перспективи подальшої діяльності з означеної теми, зокрема проведення у квітні 2022 року обласного фестивалю STEM-ідей «ЕКОактивна STEM-весна позашкільна».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 1.

^Вгору