ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ОСІНЬ У РІДНОМУ КРАЇ

28.10.2013

Осінь завітала у рідну країну.

Намистом червоним прикрасила калину.

Деревам подарувала одяг різнобарвний.

Подивіться довкола – як красиво, гарно!

На клумбах хризантеми, айстри кольорові,

Кукурудза стигла, гарбузи медові,

Горішки ліщини, морква апетитна,

Буряки цукрові, варення, повидла,

Різні соління, гриби в маринаді...

Щедрій осені у нас дуже-дуже раді:

І білочка в лісі, і в садочку квіти,

І горобчик в полі, і дорослі, і діти!

26 жовтня в еколого-натуралістичному відділі Комунального закладу Сумської обласної ради – Обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувалася справжня осіння феєрія.

Зранку вихованців школи раннього творчого розвитку «Сонечко» і їхніх батьків чарівниця Осінь запросила у захоплюючу «Подорож до осіннього лісу».

О 10.00 відбулося свято для вихованців першого року навчання, а о 12.00 на свято були запрошені вихованці другого року навчання.

Діти під час ігрової програми допомагали господині збирати врожай, співали, танцювали - щедру Осінь вітали.

Батьки були активними учасниками свята: разом із дітьми гралися, виступали в ролі овочів і фруктів, які вихвалялися. «Суперечку овочів» завершив Лікар, який довів, що всі овочі та фрукти корисні й вітамінні, порадив побільше їх вживати, робити зарядку та гуляти на свіжому повітрі.

О 14.30 старші гуртківці відділу презентували овочі та фрукти, що виростили на навчально-дослідній земельній ділянці закладу та присадибних ділянках вдома під час «Свята урожаю».

Веселі ігри, конкурси згуртували дітей різного віку. Вони дякували Осені за щедрий урожай і надавали один одному корисні поради.

Протягом дня всі бажаючі мали змогу переглянути виставку «Щедрий урожай», що була організована силами педагогів, вихованців і батьків у кабінеті екології.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 2.

^Вгору