ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Освіта. Рік незламності. Крокуємо до Перемоги»

31.03.2023

Педагоги та вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю активно взяли участь в VI обласному форумі педагогічних працівників закладів загальної середньої, позашкільної освіти «Освіта. Рік незламності. Крокуємо до Перемоги».

У роботі форуму взяла участь президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти, завідувач кафедри позашкільної освіти національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова, голова Громадської ради при Державній службі якості освіти України, доктор педагогічних наук, професор Олена Биковська.

Під час форуму були представлені кращі практики упровадження технологій STEM-освіти в закладах позашкільної освіти. Зокрема, як приклад STEM-технологій, було представлено творчі напрацювання Народного дитячого колективу «Студія Artelь-modа» обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, вихованці якої продемонстрували власні колекції.

Також на локації «Волонтерство як складова національно-патріотичного виховання» було презентовано напрацювання педагогів і вихованців з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

На виставці «Малюємо українською» було представлено роботи учасників мистецьких проєктів «Сім кольорів Перемоги», «За нашу свободу».

Свої творчі здобутки презентували також вихованці народного театру танцю «Dance Centre "ARTES"», народного хореографічного колективу «Сонечко».

До обговорення нагальних проблем функціонування регіональної системи освіти долучилися члени обласної ради старшокласників, слухачі Сумського територіального відділення Малої академії наук України. Така співпраця педагогів і вихованців надає сил і натхнення, налаштовує на конкретні справи.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 4?

^Вгору