ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Перемога юних садівників Сумщини у Всеукраїнському дитячому фестивалі «Україна – сад»

19.10.2021

З 12 по 14 жовтня 2021 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді проходив Всеукраїнський дитячий фестиваль «Україна – сад». Сумську область на фестивалі представляли вихованці гуртка «Юні садівники» комунального закладу позашкільної освіти Тростянецької міської ради «Палац дітей та юнацтва», керівник Мовенко Ольга Василівна.

Під час виставки учасники фестивалю презентували досягнення творчих учнівських об’єднань закладу, захищали науково-дослідницькі роботи в секціях «Дослідницька робота в ягідниках», «Дослідницька робота в плодовому саду», «Дослідницька робота в плодово-ягідному розсаднику».

Згідно з рішенням журі Фестивалю, за презентацію виставки досягнень творчих учнівських об’єднань садівничого профілю вихованці гуртка «Юні садівники» Кириченко Аліна, Середа Тетяна нагороджені грамотою за зайняте ІІ місце; Середа Тетяна зайняла І місце у конкурсі науково-дослідницької роботи з теми «Вплив зміни кліматичних умов на вирощування суниці садової в умовах північного сходу України».

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 3.

^Вгору