ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Перемоги вихованців Ямпільської районної станції юних натуралістів

22.09.2015

У вересні вихованці Ямпільської районної станції юних натуралістів успішно презентували результати своєї діяльності під час всеукраїнських заходів.

З 8 по 10 вересня 2015 року на базі Українського дитячого центру «Молода гвардія» (м. Одеса) відбувся фінальний етап ІХ Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів «Турбота молоді – тобі, Україно!».

Вихованці навчально-виховного аграрного об’єднання «Юний господар» посіли ІІ командне місце за презентацію експозиції виставки досягнень учнівських аграрних об'єднань «Щедрість рідної землі» та захист науково-дослідницької роботи «Вегетативне розмноження журавлини крупноплідної в умовах крайнього північного сходу України» (секція «Рослинництво»).

З 15 по 17 вересня у межах святкування 90-річчя юннатівського руху в Україні у м. Київ було проведено Всеукраїнський конкурс з флористики та фітодизайну. Вихованці студії флористики та фітодизайну «Гармонія» на розгляд журі представили проект «Парасолькою кольоровою захистимо світ чудовий» (номінація «Флористична скульптура»).

За підсумками конкурсу юні флористи Ямпільської СЮН посіли І місце.

Вітаємо переможців!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 4.

^Вгору