ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Переможці Кубку України

21.09.2021

Команда комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяла участь у Кубках України серед юнаків з велосипедного та водного туризму, що відбулися 14 – 17 вересня 2021 року у смт Есхар Чугуївського району Харківської області.

Команда велосипедистів у складі Мироненка Дмитра, Скрипки Дарини, Артеменка Данила, Речембея Максима виборола І місце на найскладнішій дистанції змагань «Велоралі». В особистому заліку Мироненко Данило посів ІІІ місце на дистанції «Фігурне водіння», ІІ місце на дистанції «Велокрос»» та ІІ місце у комплексній дистанції». Не гірше виступили й дівчата. Мироненко Діана посіла ІІІ місце на дистанції «Тріал», а Скрипка Дарина – ІІІ місце на дистанції «Велокрос».

У загальному заліку команда велосипедистів у складі Мироненка Дмитра, Скрипки Дарини, Артеменка Данила, Речембея Максима, Мироненко Діани та Лук’янчикова Андрія зайняла другу сходинку п’єдесталу пошани.

Команда з водного туризму у складі Костенецького Станіслава, Ситніка Сергія, Пінчука Данила, Курмакова Владислава, Сулейманзаде Іради, Прилєпи Софії змагалася на дистанціях «Слалом на катамаранах» (К-2 і К-4), «Слалом на байдарках», «Рятувальні роботи». У запеклій боротьбі водники посіли 4 загальнокомандне місце.

Вітаємо команди! Бажаємо учасникам в подальшому вдалих стартів та переможних фінішів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 1?

^Вгору