ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Переможні акорди «Співограю»

28.04.2022

З метою патріотичного виховання дітей і учнівської молоді засобами мистецтва, залучення їх до процесу збереження надбань національної культурної спадщини, пропаганди кращих зразків народної та сучасної української естрадної пісні 28 квітня 2022 року у заочному форматі відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «художнє виконавство» – «Співограй».

У заході взяли участь 315 вихованців вокальних колективів закладів загальної середньої, позашкільної освіти Сумської області.

На розгляд журі було представлено тридцять три відеоматеріалів виступів дитячих творчих колективів. Репертуарна палітра включала пісні про Україну, рідний край, мужність і героїзм воїнів, вокальні твори військово-патріотичної, шкільної, родинної тематики.

Конкурсні виступи оцінювались у чотирьох вікових групах за вищим та основним рівнями виконавської майстерності у таких номінаціях: «естрадний спів»; «академічний спів»;.

Журі відмітило, що творчі доробки дитячих вокальних колективів характеризувалися досконалістю виступів, високим рівнем виконання вокальних партій. У номінації «джаз вокал» не було представлено жодного колективу.

Юні вокалісти Сумщини впевнені що зовсім скоро вони разом заспівають пісню ПЕРЕМОГИ.

Ознайомитись з матеріалами щодо підсумків заходу та завантажити дипломи можна за посиланням

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 7.

^Вгору