ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Пересувний позашкільний навчальний заклад у Сумському районі

22.03.2017

Розпочато роботу пересувного позашкільного навчального закладу обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю в навчальних закладах Сумського району, зокрема, в Підліснівській ЗОШ І-ІІІ ст. та Степанівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

На учнів чекали майстер-класи з флористики, краєзнавчі квести й мульмедійні заняття, змагання на туристській смузі перешкод, тренувальні заняття зі спортивного орієнтування.

Юні флористи ознайомилися з новими техніками «скраббукінг» «штампінг», «тиснення на бігшоті»; юні туристи змагалися в швидкості й витривалості під час проходження етапів «навісна переправа», «паралельні вірьовки», «туристські вузли»; краєзнавці вивчали історію рідного краю через «Краєзнавче лото».

Учні шкіл разом із вчителями дізналися багато цікавого про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура») й розпочали підготовку до участі роїв закладів у районному, обласному етапах гри.

Під час канікул учні шкіл відвідають обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю з цікавою навчально-екскурсійною програмою.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 9.

^Вгору