ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Підсумкова конференція обласного етапу Чемпіонату України зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді

07.12.2015

5 та 6 грудня 2015 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася значима для туристів області подія – підсумкова конференція обласного етапу Чемпіонату України зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді. На конференції підведено підсумки роботи за рік проекту фізкультурно-спортивного відділу «Перлини Сумщини – в намисто України», учасники заходу дізналися багато цікавого про історичні, природні та рукотворні пам’ятки Сумщини, її «перлини».

У конференції взяли участь 9 делегацій з Роменського, Недригайлівського, Кролевецького районів, з міст Охтирка, Конотоп, Суми і обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Презентовані чотири пішохідних, три велосипедних, два водних, один лижний походи, які проходили Карпатами, Сумською, Чернігівською, Полтавською, Харківською областями. Цікавинкою конференції стала презентація сходження на вершину Казбек (Північний Кавказ), здійсненого влітку 2015 року керівниками туристських гуртків.

Учасники походів розповідали про маршрути, які вони здолали, згадували веселі та складні моменти у походах; у залі звучали туристські пісні.

Учасники конференції взяли участь у тренінгових програмах:

  • «Створюємо власний імідж» від практичного психолога Центру Сидоренко Н. Ю.;
  • «Школа безпеки» від спеціаліста навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сумської області Чвалуном С.В.

Під час конференції юні спортсмени відвідали виставку дитячих малюнків «Мир та війна очима дітей Донбасу», що розміщена в актовій залі Центру.

Роз’їжджалися учасники конференції з теплим відчуттям від спілкування з друзями, сподіванням на близькі зустрічі та з планами про нові незабутні походи.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 2.

^Вгору