ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Підведено підсумки обласного конкурсу дитячої творчості «Я люблю свій рідний край. Українська народна казка»

04.12.2012

Кожен народ має свій особливий світогляд, менталітет і традиції. І де, як не у фольклорі, відображено всю глибину народної моралі? Народна казка входить до нашого життя з раннього дитинства і її мудрість супроводжує нас усе життя. З казок діти вперше дізнаються про пишну та різнобарвну природу рідного краю, про побут, звичаї, традиції, вірування народу, навіть про історичні події. Одні казки виховують любов до рідної землі, рідної домівки, рідної матері, інші до народу і Батьківщини в цілому. Тому так важливо, змалечку долучати дітей до світу народної казки.

З цією метою у рамках обласного конкурсу дитячої творчості для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку «Я люблю свій рідний край» було започатковано номінацію «Українська народна казка». Беручи участь у конкурсі, діти не тільки мали змогу ознайомитися з перлинами українського фольклору, а й створити власні ілюстрації до казок.

У Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було організовано виставку

Журі провело ретельну роботу щодо оцінювання конкурсних малюнків. Адже серед більш ніж 60 заявлених на конкурс робіт переважна кількість заслуговує на увагу та призове місце.

Оргкомітет вітає переможців та дякує за активність усіх учасників конкурсу. Бажаємо маленьким художникам творчого зростання, а педагогам – відкриття нових талантів!

Наказ про підсумки обласного конкурсу дитячої творчості «Я люблю свій рідний край. Українська народна казка»

Протокол обласного конкурсу дитячої творчості «Я люблю свій рідний край. Українська народна казка» - 2012 рік

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 7?

^Вгору