ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Позашкільники Сумщини серед переможців Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

18.11.2021

Підбито підсумки фінального етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».

Цьогоріч на конкурс подано 1021 робота з усіх регіонів України. Роботи були представлені в розділах: образотворче мистецтво та поезія.

Відповідно до умов проведення конкурсу, на підставі рішення журі дипломом І ступеня Українського державного центру позашкільної освіти у розділі «Образотворче мистецтво» нагороджено Короля Дмитра, вихованця гуртка «Чарівний пензлик» Будинку дітей та юнацтва Верхньосироватської сільської ради Сумської області, за роботу «Хай війна буде тільки в іграшках…», керівник Карпенко В.В.; Кручка Владислава, учня Конотопської дитячої художньої школи Сумської області, за роботу «Мов у вінку барвистім Україна...», учитель Лященко О.В.; Куртову Анастасію, вихованку гуртка образотворчого мистецтва «Палітра» Комунального закладу – центру позашкільної роботи Путивльської міської ради Сумської області, за роботу «З Україною в серці», керівник Хандуріна А.О.

Дипломи ІІ ступеня отримують: Жижиль Єлизавета, вихованка гуртка «Аквамарин» Центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради Сумської області, за роботу «Повертайсь скоріше тату, та прийди мир у кожну хату», керівник Колесникова-Колодка С.С.; Нестеренко Софія, вихованка гуртка «Веселі олівці» Токарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бездрицької сільської ради Сумської області, за роботу «Наша країна – вільна Україна!», керівник Карпенко В.В.

У розділі «Поезія» (вірші) на тему «Листи на фронт» переможцями стали Геращенко Світлана, вихованка гуртка «Юні журналісти» Лебединського центру позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області, за роботу «Патріотизм – це не просто слова», керівник Федірко А.М.

Дипломом ІІІ ступеня Українського державного центру позашкільної освіти нагороджено Курило Ольгу, вихованку Будинку дитячої та юнацької творчості Великописарівської селищної ради Сумської області, за роботу «За нашу свободу», керівник Курило С.М.

Наказ УДЦПО

Електронні дипломи розміщенні за посиланням:
drive.google.com/drive/folders/1_Mz6Ju4rJfcTrb50O6ski_sSIREs772L?usp=sharing

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 4.

^Вгору