ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Прес-анонс

18.09.2013

28 вересня відбудеться обласний зліт пошукових загонів загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів «Пам’ятати. Відродити. Зберегти»

З метою виховання у дітей і молоді шанобливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, формування зацікавленості до пізнання та вивчення історичних подій Другої світової війни та з нагоди святкування 72-ї річниці партизанського руху в Україні 28 вересня 2013 року на базі Меморіального комплексу у Спадщанському лісі комунального закладу історико-культурного заповідника міста Путивль відбудеться обласний зліт пошукових загонів загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів «Пам’ятати. Відродити. Зберегти».

До участі у зльоті буде задіяно 500 юних пошуківців-краєзнавців навчальних закладів області.

Програмою зльоту передбачено презентація результатів військово-патріотичної роботи пошукових загонів за минулий навчальний рік, проведення екскурсії містом Путивль, відвідання партизанського заповідника «Спадщанський ліс», участь у краєзнавчому квесті, присвяченому 72-й річниці партизанського руху в Україні, у лінійці – реквієм, за участю ветеранів Великої Вітчизняної війни та партизанів –ковпаківців.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 2?

^Вгору