ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Прес-анонс про проведення третього фінального етапу обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина»

24.10.2012

25 жовтня 2012 року 14.00 Палац культури ім.М.В.Фрунзе ТВО «Фрунзе-сервіс»

Організатори заходу: управління освіти і науки обласної державної адміністрації, Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Згідно з розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації від 21.03.2011 № 195 «Про затвердження Положення про впровадження обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина»», з метою виховання в дітей та молоді любові до рідного краю, шанобливого ставлення до його історії, духовної спадщини, формування зацікавленості до вивчення історико-культурного надбання українського народу з 2011 року в області реалізується освітній проект «Рідна Сумщина».

У вересні 2012 року закінчився другий тур обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина».

25 жовтня 2012 року відбудеться третій (фінальний) тур обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина» у другій і третій вікових категоріях.

Для участі в заході з кожного міста, району запрошуються делегації у складі переможців другого туру в другій і третій вікових категоріях.

Третій тур – обласний – буде проходити у два етапи в кожній віковій категорії: перший етап – у формі тестування, другий етап (фінальний) – вшанування учасників обласного етапу, нагородження переможців.

Тестування проводитиметься з 10.30 у Сумському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти за напрямами: «Історичні події», «Пам’ятки архітектури», «Видатні земляки», «Історико-культурні та природні заповідники».

Ушанування учасників обласного етапу та нагородження переможців відбудеться в Палаці культури ім.М.В.Фрунзе ТОВ «Фрунзе-сервіс» 25 жовтня 2012 року о 14.00. Також працюватиме виставка дитячих робіт – переможців обласної експедиції «Ремесла і промисли рідного краю», що проходила в межах обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 1 й 6.

^Вгору