ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Приголомшливі результати Сумщини на Genius Olympiad Ukraine 2023

05.03.2023

«GENIUS Olympiad» – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі, що дає змогу дітям поділитися своїми ідеями, які врятують світ від глобальної екологічної катастрофи! Вже більш ніж 10 років поспіль олімпіада допомагає неймовірним проєктам, аби їх почули світові наукові ком’юніті.

У 2021-му році Національний центр «Мала академія наук України» став офіційним представником Genius Olympiad в Україні та єдиною установою, що має право організовувати національний відбір. Це перша у світі ліцензійна національна Олімпіада геніїв, що відбирає учасників з України до Genius Olympiad Global!

У цьому році до національного фіналу GENIUS Olympiad Ukraine 2023 з усіх куточків нашої країни доєдналися 785 учасників, які представили на розсуд журі 719 проєктів, із них – 172 з Сумщини (кращий показник серед областей).

У скарбничці Сумщини 101 нагорода, серед яких:

  • 3 ГРАН-ПРІ «GENIUS Olympiad Ukraine»,
  • 14 золотих медалей,
  • 24 срібних медалей,
  • 35 бронзових медалей,
  • 28 почесних нагород.

Незабаром автори кращих проєктів матимуть можливість представляти Україну та захищати свої проєкти в США на міжнародному фіналі серед своїх натхненних однодумців із 80 країн світу.

Раді зазначити, що заклади освіти Сумщини отримали відзнаки мережі національного етапу GENIUS Olympiad Ukraine.

Нагорода «Найкраща регіональна мережа «GENIUS Olympiad Ukraine 2023» – регіональна мережа Сумської області.

Нагороду «Найкращий регіональний центр GENIUS Olympiad Ukraine 2023» отримав комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, підготувавши 64 учасники, з яких 38 відзначені нагородами різного гатунку.

Нагороду «Найкращий заклад освіти GENIUS Olympiad Ukraine 2023» отримав заклад позашкільної освіти Конотопська міська Мала академія наук учнівської молоді Конотопської міської ради (ІІ місце), підготувавши 17 учасників, з яких переможцями стали 11.

Вітаємо учасників та їх керівників з перемогою!!!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 2.

^Вгору