ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Ранній розвиток дитини – право кожного»

14.06.2017

Педагоги Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяли активну участь у І Всеукраїнському форумі «Ранній розвиток дитини – право кожного», що відбувся з 6 до 7 червня 2017 року у м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

До участі у Форумі педагогами Центру було підготовлено презентаційні матеріали про багаторічний досвід позашкілля Сумщини з розвитку творчих здібностей дітей старшого дошкільного віку. Виставка-презентація від Сумської області користувалася високою популярністю серед учасників форуму, колеги з інших регіонів цікавилися дидактичними матеріалами, програмами й іншими розробками. За результатами роботи Форуму педагоги Центру отримали іменні сертифікати, а також диплом за активну участь й ґрунтовну підготовку.

Сподіваємося, що ініціатива Вербицького В.В., д.п.н., професора, академіка Академії наук вищої освіти, директора НЕНЦ, щодо актуалізації роботи з дітьми дошкільного віку в навчальних закладах різної форми організації й власності буде підтримана педагогічним загалом на державному рівні й матиме своє продовження й надалі.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 2.

^Вгору