ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Разом до перемоги з юними науковцями

11.07.2022

«МАН для тих, хто прагне більшого. Але коли я дивлюся на ті випробування, що посилає нам доля, у мене складається враження, що МАН - це організація, яку не зупинить ніщо». Цими словами Оксен Лісовий, директор Національного центру Малої академії наук України, розпочав своє вітальне слово на церемонії закриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН 2022, що відбулося 10 червня 2022 року. І це справді так, ні пандемія, ні війна не зупинять нашу талановиту манівську родину на шляху до світлого майбутнього.

Місяць тому розпочалася найбільша інтелектуальна подія року – ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Це був складний місяць, але ми впоралися і гідно представили нашу область на конкурсі.

Юні науковці Сумщини отримали 40 нагород:

3 - І місць

12 - ІІ місць

25 - ІІІ місць

Золото на Конкурсі здобули:

У секції «Педагогіка» - Троша Ангеліна, учениця Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою;

У секції «Хімія» - Томкус Маргарита, учениця Шосткинського навчально-виховного комплексу: спеціалізована школа І-ІІ ступенів ліцей.

У секції «Гідрологія» - Мащук Артем, учень Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10.

Також наші МАНівці отримали додаткові нагороди.

Двоє слухачів Сумського територіального відділення МАН України Сіняєв Руслан та Сільченко Олексій отримали сертифікати на участь у програмі бізнес-інкубатора «Ukrainian Future», де можна зануритися у середовище підприємництва, зрозуміти, як працює стартап система та протестувати власний продукт.

Крім того, Дяченко Данило, призер двох секцій (хімія та науково-технічна творчість і винахідництво) ш Троша Ангеліна, переможниця, яка набрала найбільшу кількість балів, отримають цінні подарунки від партнерів Конкурсу.

Вітаємо учасників і переможців, їх наукових керівників і батьків, усіх, хто доклав зусиль для гідного представлення наших талановитих юних науковців на Конкурсі. Бажаємо натхнення, сил та креатиних ідей на наступні звершення!

Загальні результати можна переглянути на сайті НЦ "МАН України".

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 4.

^Вгору