ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Родина позашкільників вітає донорів Сумщини

10.06.2021

10 червня вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяли участь в урочистостях з нагоди Всесвітнього дня донора. У цей день вони вітали своїх друзів-партнерів ‒ Сумський обласний центр служби крові, Почесних донорів зі святом. А також презентували свої напрацювання за підсумками обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проєкту «Голос крові: ми ‒ Українці!».

На території молодіжного центру «Романтика» було представлено різномаїття майстер-класів, творчих майстерень, концертних та ігрових програм. Для найдопитливіших працювали МАН-lab, STEM-лабораторія. Свої роботи презентували переможці обласного конкурсу «Подарунок донору». Під час урочистостей було підбито підсумки роботи за завданнями проєкту проєкту «Голос крові: ми ‒ Українці!», що впродовж 5 років реалізовувався в закладах освіти області за підтримки Сумського обласного центру служби крові, а також дано старт новому спільному проєкту «Кровна родина».

Свої вітання подарували учасникам свята дитячі творчі колективи. Переможці конкурсу «Подарунок донору», а також творчі колективи Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю отримали подарунки від ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 3.

^Вгору