ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Щоденник табору «Юннат» - День другий

12.06.2014

11 червня під час пізнавальної програми «Ми друзі природи» вихованці пригадали правила поведінки у природному оточенні та поділилися досвідом природоохоронної діяльності, що вони здійснювали протягом року.

Після сніданку вихованці загону «Еко-діти» відправилися до Сумської обласної дитячої бібліотеки ім. М.Островського, де ознайомилися з періодичними виданнями для дітей, довідковою і художньою літературою про природу.

Загін «Віночок» познайомився з роботою кінологів під час екскурсії до кінологічного центру МВС у м. Суми. Діти дізналися про організацію й розвиток службового собаківництва, кінологічне забезпечення оперативно-службової діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ у боротьбі зі злочинністю. Юннатівці були у захваті від показових виступів і отримали відповіді на всі свої запитання від спеціалістів.

Після обіду під час ігрової програми «Літо-літечко прийшло» діти відправилися в незвичайну подорож на морському фрегаті. Сміливо і впевнено долаючи перешкоди піратів, друзі повернули викрадену назву корабля «Юннат» і відправилися створювати «Карту скарбів» і готуватися до наступних конкурсно-розважальних програм табору.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 2.

^Вгору