ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – ІІ зміна – день 1

27.06.2015

ДЕНЬ ЗНАЙОМСТВ – LET’S MEET!

24 червня розпочалася друга зміна у профільному оздоровчому мовному таборі «Юннат», який працює на базі еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Щодня для вихованців заплановано проведення цікавих ігрових занять з вивчення англійської мови, пізнавально-розважальних програм, конкурсів, змагань, екскурсій, майстер-класів, занять в гуртках екологічного профілю.

Діти згуртувалися у загони, обрали назви, вивчили девізи і презентували свої команди під час ігрової програми «Glad to meet you!».

У таборі працює 4 загони: «Friends», «Українці», «Соколи» та «Діти Сонця».

У другій половині дня загони «Friends» та «Українці» відвідали базу кінологічної служби МВС.

Юннатівці дізналися про організацію й розвиток службового собаківництва, кінологічне забезпечення оперативно-службової діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ у боротьбі зі злочинністю. Діти були у захваті від показових виступів.

Перший день табірної зміни був сповнений вражень і приємних турбот. Попереду у дітей безліч цікавих пригод і нових відкриттів у світі природи. Бажаємо всім приємного відпочинку і гарного сонячного настрою!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 1.

^Вгору