ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – ІІ зміна – день 5

29.06.2015

День України – The Ukrainian day

Сьогодні особливий день – День Конституції України. Більша кількість вихованців одягнені у національний одяг - вишиванку. Свято в таборі, «Моя країна Україна», розпочалося урочисто – гімном нашої держави.

Патріотичне налаштування й істинне сповідування українських звичаїв і традицій залежить від кожного індивідуально. Сьогодні ми мали можливість переконатися, що любов до державного свята Конституції закладена у серці кожної дитини табору.

Під час концертної програми діти виконували пісні "Мамочко моя", "Повертайся живим", "Нічкою темною", "Донечка Вкраїна", "Як у нас на Україні", декламували вірші Тараса Шевченка та Ліни Костенко, демонстрували свої здібності до танців, активно брали участь у конкурсній програмі.

День Конституції, відсвяткований у таборі – це перша системна відповідь на те, яку країну ми будуємо сьогодні.

Навіть похмура дощова погода у другій половині дня не зіпсувала настрій вихованцям табору «Юннат». Вони відвідали Міжнародну виставку собак на базі Сумського національного аграрного університету.

Німецькі, Середньоазіатські вівчарки, Чихуахуа, Тибетські Мастифи, Мініатюрні Шнауцери, мініатюрні Пінчери – далеко не всі породи собак з якими мали змогу познайомитись хлопці та дівчата.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 6.

^Вгору