ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Щоденник табору «Веселковий двір» - день восьмий

14.06.2017

Розпочався день традиційною зарядкою просто неба, але сьогодні – це герої мультфільмів. А вже після сніданку всі загони-країни готові були брати участь у святі психології.

Якщо на душі свято, то і природа посміхається. У цьому сьогодні переконалися вихованці «Веселкового двору». Ранковий дощ, що за прогнозом повинен був крапати до вечора, швидко закінчився, вийшло сонечко і у таборі розпочалося свято для душі – Свято психології.

На свято завітав Карлсон і діти змогли зробити так, щоб його душа не плакала, а сміялася. А допомогла їм у цьому наука психологія, радісний настрій і дружба. Веселим і пізнавальним було свято. Діти дізналися більше про свої таланти і, були здивованими, що серед присутніх більше схильних до уяви-фантазії, ніж до мислення-міркування. А члени Клубу психології зачитали результати свого дослідження серед вихованців про те, що цінують дівчата у хлопцях, а хлопці у дівчатах і надали практичні поради хлопцям від дівчат, а дівчатам від хлопців. Тепер гарантовано – у таборі «Веселковий двір» дружба і повага між хлопцями і дівчатами стануть ще міцнішими на радість усім. Були на святі і конкурси, естафети і змагання…А закінчилося свято веселою дискотекою. Діти переконалися, що психологічні знання необхідні кожному, бо володіючи ними, можна зробити своє життя кращим.

А вже після обіду на лісовій галявині вихованців загонів радо змагались у різних видах спорту та профільних заняттях з англійської мови.

Класний, позитивний день, а втім уся табірна зміна – КЛАС!!!

актив дитячого самоврядування

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 4.

^Вгору