ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна - День шостий

13.06.2015

День ТЕАТРУ – Day of theatre

Сьогодні вихованці табору «Веселковий двір» відвідали Сумський обласний академічний театр драми і музичної комедії ім. М.С.Щепкіна. Там діти переглянули виставу «Скарби чарівника».

Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий
Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий Щоденник табору «Веселковий двір» - І зміна -  День шостий

Усі ФОТО дивись ТУТ

Чудовим відкриттям стало для дітей знайомство з репертуаром театру, акторами. Вразила і вистава за творами народних казок.

Історія про те як дівчинку викрадає слуга чарівника, бо йому для продовження справи потрібний спадкоємець. Коли перед його очима з'являється не хлопчик, а звичайна дівчинка, чародій розчарований, але від своїх планів не відмовляється.

Ось тільки самій героїні не потрібні ні чаклунства, ні підземні скарби...”.

Весела й кумедна пригода зіграна акторами театру зачарували маленьких глядачів.

У самому центрі міста вдосталь нафотографувались з дамою та її парасолькою біля фонтану на Покровській

актив дитячого самоврядування

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 3?

^Вгору