ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Щоденник Всеукраїнської фольклорно-етнографічної експедиції «Джерела творчості»

04.07.2011

14 день (3 липня)

Непомітно пролетіли дні навчання та відпочинку в літніх Всеукраїнських експедиціях «Джерелами творчості» та «Дорогами Слобожанщини». Але сподіваємося, що цей час учасники експедиції будуть довго пам’ятати і тепло згадувати!.. І про цікаві лекції, творчі майстер-класи, веселі подорожі та екскурсії, дружні вечори відпочинку. ..

Разом працюючи та відпочиваючи протягом двох тижнів, діти з різних регіонів України стали однією великою родиною, яких поєднала любов до історії та традицій українського народу.

Збираючись додому, вони згадували яскраві епізоди свого перебування на Сумщині та висловлювали подяку на адресу організаторів експедиції. Приємні слова було сказано дітьми викладачам та керівництву СумДУ і СДПУ ім. А. С. Макаренка, співробітникам Сумського обласного краєзнавчого музею та Сумського художнього музею ім. Н.Онацького, працівникам наукової бібліотеки Української академії банківської справи НБУ, обласної наукової бібліотеки ім. Н.Крупської та Сумської міської бібліотеки ім. Т.Шевченка, артистам обласної філармонії та театру драми та комедії ім.М.Щепкіна.

Найвищою оцінкою роботи всього колективу було бажання дітей не прощатися, а продовжувати роботу в експедиціях і надалі, про що свідчать позитивні, сповнені щирості слова, написані в Книзі відгуків.

«Майте в житті мрію і прагніть до великих зірок!», – з такими словами педагоги Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю прощалися з дітьми та бажали їм чудового та змістовного відпочинку під час літніх канікул, і творчої наснаги в науково-дослідницькій діяльності.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 8?

^Вгору