ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Щоденник Всеукраїнської фольклорно-етнографічної експедиції «Джерела творчості»

01.07.2011

9 день (28 червня)

28 червня – День Конституції України розпочався з участі в міських заходах, присвячених святкуванню 15-річниці Дня Конституції.

Продовжили свою роботу учасники історико-краєзнавчої експедиції в Путивльському краєзнавчому музеї. Вони взяли участь у тематичному занятті з теми: «Волокитинський фарфор», «Стародруки», «Путивль у кінці ХІХ – початку ХХ століття очима фотографа Фесика Якова».

З великим задоволенням дівчата та хлопці взяли участь у майстер-класах з шахів, бісероплетіння, плетіння гачком, петриківського розпису, хореографії, що організували для них керівники гурткової роботи Путивльського центру позашкільної роботи.

Ознайомлення з історією міста діти продовжили під час екскурсії до Городка – дитинця давньоруського Путивля; до духовного центру регіону – Мовчанського монастиря; Спасо-Преображенського собору – архітектурної перлини, яка вражає своєю красою та історією; пам’ятника С.А. Ковпаку.

Увечері на березі тихоплинної річки Сейм відбулася творча зустріч-концерт «У колі друзів» за участю виконавця авторських пісень, Олександра Антикова.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 8?

^Вгору