ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

СЕМІНАР ДЛЯ ЛОКАЛЬНИХ КООРДИНАТОРІВ І КЕРІВНИКІВ ПРОЄКТІВ GENIUS OLYMPIAD UKRAINE

16.11.2022

Регіональним центром GENIUS Olympiad Ukraine – Комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю проведено семінар для локальних координаторів і керівників проєктів GENIUS Olympiad Ukraine.

Із привітальними словами до присутніх звернулися: Любов Бондар, заступник директора комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Любов Миколаївна закцентувала увагу на результативності Регіонального Центру у 2021/2022 навчальному році, наголосила на необхідності консолідації зусиль регіонального та локальних центрів задля досягнення спільної мети.

Євген Кудрявець, заступник директора Національного центру Мала академія наук України з управління стратегічними проєктами та міжнародних відносин, директор GENIUS Olympiad Ukraine високо оцінив результативність участі педагогів і учнів закладів освіти Сумщини у всесвітньому фіналі Міжнародного конкурсу проєктів екологічного спрямування GENIUS Olympiad 2022, що проводився у штаті Нью-Йорк, Сполучені Штати Америки: 9 із 13 учасників, що представляли нашу область, отримали нагороди. Також пан Євген розповів про особливості проведення GENIUS Olympiad у 2023 році.

Оксана Герасименко, завідувач дослідницько-експериментального відділу комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю; регіональна координаторка GENIUS Olympiad Ukraine в Сумській області зазначила, що GENIUS Olympiad найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, метою якого є сприяння глобальному розумінню екологічних проблем і досягненню сталого розвитку за допомогою фундаментальних наук, мистецтва, креативного письма, інженерії, дизайну та розвитку бізнесу.

Власний досвід участі у Національному та Глобальному фіналі GENIUS Olympiad презентували Світлана Тимошенко, учитель Комунального закладу Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської селищної ради Сумської області та Анатолій Олех, керівник гуртка комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Під час семінару було обговорено питання щодо алгоритму підготовки та реєстрації реєстрації учнівських проєктів для участі в Національному етапі GENIUS Olympiad Ukraine.

Дякуємо всім, хто долучився до участі в семінарі. Попереду кропітка праця педагогів, учнів, вихованців. Бажаємо успіхів, наснаги, витривалості в дослідницькій діяльності.

Все буде Україна!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 3.

^Вгору