ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Семінар-нарада для працівників органів управління освітою

25.03.2021

25 березня в Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації відбувся семінар-нарада для працівників органів управління освітою, які опікуються питаннями організації виховної роботи, позашкільної освіти, директорів закладів позашкільної освіти з теми «Проєктна діяльність закладу позашкільної освіти – оновлення освітнього процесу».

Семінар проходив у межах обласного постійно діючого методико-педагогічного практикуму «Організаційно-педагогічні особливості формування сучасного регіонального позашкільного освітнього простору».

Під час семінару-наради обговорено питання щодо роботи органів управління освітою, педагогічних колективів закладів позашкільної освіти із залучення дітей та учнівської молоді до реалізації обласних соціально-освітніх проєктів.

Зокрема директорка Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова акцентувала увагу на важливості роботи закладів позашкільної освіти з формування громадянської, освітньої, соціокультурної активності підростаючого покоління, залученні дітей та учнівської молоді до розв’язання нагальних проблем громад через участь в обласному конкурсі соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду», започаткованого в області у 2021 році.

Питання щодо формування внутрішньої системи забезпечення якості  освіти в закладах позашкільної освіти, зокрема створення освітнього середовища висвітила Алла Рябуха, начальник управління Державної служби якості освіти  в Сумській області.

Про сучасний стан позашкільної освіти в області та підготовку до обласного форуму педагогічних працівників закладів позашкільної освіти інформувала присутніх Лариса Тихенко, директорка Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

 

 
 

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 6.

^Вгору