ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Сезон походів розпочато!

25.03.2016

Вихованці туристсько-краєзнавчого та фізкультурно-спортивного відділів Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю завжди з нетерпінням очікують прихід весняних канікул, адже саме в цей час вони вирушають в похід за улюбленим маршрутом: м. Суми – с. Северинівка.

22 березня юні туристи та орієнтувальники під керівництвом Сиротенка В.В., Бацман Ж.Г., Лапи Н.І., Постельняк І.М., Троян Н.Г. на шляху до с. Северинівка завітали до Сумського прикордонного загону, де ознайомилися з різними видами зброї та військовою технікою.

У с. Северинівка традиційно зупинилися у Северинівскій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Провели товариську зустріч з волейболу з учнями школи, здійснили захоплюючу екскурсію територією села.

Похід виявися цікавим і корисним. Особливу подяку керівники походу від імені всієї групи висловлюють ТВО начальника Сумського прикордонного загону Гвоздіку С.Д., м-ру Перехрестюку О.П., м-ру Горячому О.М., директору Северинівської загальноосвітньої школи Совенко М.В, керівнику гуртка Северинівської загальноосвітньої школи Куценку Р.Л.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 1.

^Вгору