ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Школа ремесел

03.03.2011

З метою виховання молоді засобами декоративно-ужиткового мистецтва, надання додаткової освіти, розвитку кращих національних традицій, задоволення потреб учнів у професійному самовизначенні, популяризації мистецтва паперопластики 21 лютого 2011 року на базі ОЦПО та РТМ відбулася сесія обласної школи народних ремесел за напрямом «Паперова пластика».

У роботі школи взяло участь 30 вихованців і педагогів позашкільних навчальних закладів області. Учасники заходу відвідали лекційні заняття з тем: «Квілінг-сучасна техніка рукоділля», «Базові форми квілінгу: «ромб», «трикутник», «стріла», «півмісяць»,«зірка», «півкруг», «конус», «пташина лапка».

Також було проведено практичні заняття «Вправляння у скручуванні базових форм квілінгу», «Виготовлення троянд у техніці квілінг», «Послідовність виготовлення пухнастої квітки», «Виготовлення листівки з використанням троянди з паперу».

Лекції та практичні роботи для слухачів школи провели педагоги Сумського ОЦПО та РТМ: керівник гуртка-методист Фільок Світлана Василівна, керівник творчого об’єднання «Паперопластика» Ткаченко Вікторія Володимирівна.

Активними учасниками практичних занять, майстер-класів стали вихованці Тростянецького палацу дітей та юнацтва, Охтирського міського центру дитячої та юнацької творчості, Глухівського районного будинку творчості школярів, Сумського районного будинку дітей та юнацтва, Липоводолинського районного будинку дітей та юнацтва, Конотопського центру дитячо-юнацької творчості, Охтирського районного центру дитячої та юнацької творчості, Лебединського районного будинку дітей та юнацтва, Буринського будинку дитячої та юнацької творчості, Лебединської станції юних техніків.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 8?

^Вгору