ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

СОНЯЧНО-СПОРТИВНИЙ WEEKEND ТУРИСТІВ СУМЩИНИ

24.10.2023

21-22 жовтня 2023 р. команди вихованців фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівники Бацман Жанна, Лапа Наталя) взяли участь у Чемпіонаті з пішохідного туризму серед молоді, юнаків та юніорів «Сабарівська осінь 2023», що відбувся в ур. Городище, Лука-Мелешківська ОТГ Вінницької області. Змагання проходили на дистанціях ІІ, ІІІ, ІV класах «Особистий крос-похід» та «Особиста смуга перешкод».

На дистанції ІІ класу «Особистий крос-похід» результати дівчат увійшли в десятку кращих. І місце посіла Єлизавета Ярошенко, ІХ – Тетяна Шепілова, Х – Валерія Глущенко серед 32 учасниць групи.

Не гірший результат показали спортсменки і на дистанції «Особиста смуга перешкод»: ІV місце – Єлизавета Ярошенко, VІІ – Лапа Віра серед 36 учасниць групи. Результат – 4 командне місце на дистанції ІІ класу серед 8 команд.

Проходження дистанцій ІІІ та ІV класів вимагало від учасників належної технічної та фізичної підготовки. Вихованці продемонстрували відповідний рівень сформованих умінь і навичок та здобули новий спортивний досвід.

Чудові траси, атмосфера дружньої підтримки у поєднанні з теплою сонячною погодою створили позитивний настрій та зробили змагання незабутніми.

Дякуємо Вінницькому обласному центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій за отриманий досвід і чудову організацію Чемпіонату.

Дякуємо батькам за підтримку та талановитих дітей.

Дякуємо ЗСУ за можливість розвиватися.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 1.

^Вгору