ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

СПОРТИВНІ ЗДОБУТКИ ОРІЄНТУВАЛЬНИКІВ ЦЕНТРУ

16.11.2022

Два тижні поспіль орієнтувальники Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю брали участь у спортивних змаганнях різних організаційних рівнів: ІІІ етапі Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді "DonOrientChamp" (4-6.11.2022 р.) та відкритому чемпіонаті Сумської області зі спортивного орієнтування (12.11.2022 р.) .

ІІІ етап Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді "DonOrientChamp" проходив у дистанційному форматі: відео-пробіг в заданому напрямку та трейл-орієнтування.

На дистанції з відеопробігу призерами стали Сухініна Катерина (І місце у групі Ж-14), Настасенко Нікіта (ІІІ місце у групі Ч-14), Короткий Дмитро (ІІ місце у групі Ч-16), Медвєдєв Кирило (ІІІ місце у групі Ч-16). Високі результати продемонстрували тренери вихованців: Ромась Катерина посіла ІІ місце, Постельняк Ірина – ІІІ місце, Пугач Михайло – ІІІ місце.

У другий день на дистанції з трейл-орієнтування кращі результати показали: Сердюк Матвій (І місце у групі Ч-10), Настасенко Нікіта (ІІІ місце у групі Ч-12), Штогрін Вячеслав(І місце у групі Ч-18).

У загальному заліку команда СОЦПО та РТМ (тренери Зикова Л.І., Пугач М.І.) посіла ІІ командне місце.

Відкритий чемпіонат Сумської області проходив на середній дистанції у заданому напрямку на території міського парку відпочинку імені І.М. Кождедуба.

Найкращі результати на дистанції показали:

І місце – Заяц Владислава у групі Ж-12, Спіріна Софія у групі Ж- 14, Білявський Давід у групі Ч-12;

ІІ місце – Тимошенко Ксенія у групі Ж-14, Батура Софія у групі Ж-16, Тарасенко Назар у групі Ч-12, Настасенко Нікіта у групі Ч-14, Медвєдєв Кирило у групі Ч-16 ;

ІІІ місце – Войтенко Євген у групі Ч-12, Клименко Олександр у групі Ч-14, Іванчихін Данііл у групі Ч-16.

Чудовий приклад для наслідування подають своїм вихованцям їхні тренери. Так, Михайло Пугач посів І місце у групі ЧВ, Ірина Постельняк – ІІ місце у групі ЖВ.

Вітаємо призерів! Віримо, що своїми спортивними досягненнями наближуємо нашу ПЕРЕМОГУ!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 1.

^Вгору