ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Спортивно-розважальна програма «Новорічні стежки»

29.12.2014

28 грудня засніжене подвір'я Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю наповнилося веселими голосами вихованців фізкультурно-спортивного відділу.

Саме тут проходила спортивно-розважальна програма «Новорічні стежки». Об’єднані у команди діти знаходили, орієнтуючись по карті, КП (контрольні пункти), на яких виконували різноманітні завдання.

Юні спортсмени перевірили свої знання з історії, географії, біології, зоології та, навіть, з астрономії. Діти із задоволенням згадували та співали пісні про зиму, Новий рік, складали нові слова з букв слова «подарунок», відгадували загадки. Вихованці перевірили влучність та спритність на станціях «Фізкультурна», «Туристська», «Стрибки», «Попади в ціль», «Відміть КП». Активно брали участь у заході старші гуртківці та батьки вихованців – вони були і суддями, і помічниками, і вболівальниками.

Канікули тільки почалися і вихованців фізкультурно-спортивного відділу очікують нові святкові програми, змагання, екскурсії та подорожі.

БАЖАЄМО ВСІМ ВЕСЕЛИХ І РАДІСНИХ СВЯТ! Усі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 1?

^Вгору