ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Стежки до святого Миколая»

21.12.2015

19 грудня юні спортсмени Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяли участь у спортивно-розважальній програмі «Стежки до святого Миколая», яку традиційно до цього свята проводять педагоги фізкультурно-спортивного відділу

Згуртовані у команди діти по карті відшукували на території Центру контрольні пункти, на яких виконували різноманітні завдання. Юні туристи та орієнтувальники перевірили свої знання з біології, зоології та, навіть, з астрономії. Діти із задоволенням відгадували загадки на станції «Загадкова», розшифровували назви місяців на станції «Календар», перевіряли спритність на станціях «Фізкультурна», «Колесо фортуни», «Попади в ціль», «Відміть КП».

Допомагали педагогам в проведенні заходу старші гуртківці та батьки вихованців. Вони були і суддями на станціях, і активними вболівальниками.

Незабаром довгоочікувані зимові канікули, під час яких вихованців фізкультурно-спортивного відділу очікують нові святкові програми, змагання, екскурсії та подорожі.

Бажаємо всім веселих радісних свят!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 7.

^Вгору