ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Сумщина вражає на Genius Olympiad Ukraine 2024 !

13.03.2024

«GENIUS Olympiad» – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі, що дає змогу дітям поділитися своїми ідеями про те, як урятувати світ від глобальної екологічної катастрофи. 13 років поспіль олімпіада допомагає авторам неймовірних проєктів, щоб їх почули світові наукові ком’юніті.

На розгляд журі національного фіналу GENIUS Olympiad Ukraine 2024 було представлено 840 проєктів, авторами яких є учнівська молодь з усіх куточків нашої країни. З них 204 проєкти підготували учні, вихованці закладів загальної середньої, позашкільної освіти Сумської області. Це найкращий показник серед областей!

Вони здобули 153 нагороди:

14 золотих медалей,

31 срібна медаль,

38 бронзових медалей,

70 почесних відзнак.

Автори кращих проєктів матимуть можливість представляти Україну та захищати свої проєкти серед ровесників із 80 країн світу на міжнародному фіналі, що відбудеться цього року у Сполучених Штатах Америки.

З приємністю зазначаємо, що заклади освіти Сумщини отримали відзнаки мережі національного етапу GENIUS Olympiad Ukraine. Зокрема нагороду «Найкращий регіональний центр GENIUS Olympiad Ukraine» 2024 вже втретє отримав комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю за ефективну роботу щодо залучення учасників у межах свого регіону.

Нагороду «Найкраща локальна афіліація GENIUS Olympiad Ukraine» 2024 отримав Конотопський ліцей № 10 Конотопської міської ради Сумської області, педагоги якого підготували 33 учасники, з яких переможцями стали 25.

Вітаємо учасників та їх керівників з перемогою!!!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 9.

^Вгору