ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Світлої пам’яті Шпака Григорія Івановича

01.04.2021

1 квітня 2021 року на 83 році життя відійшов у вічність Шпак Григорій Іванович, засновник Ямпільської районної станції юних натуралістів та ботанічного саду місцевого значення «Ямпільський»; відмінник освіти України, володар обласної відзнаки «Золоте серце».

Під його керівництвом станція за роки свого існування з маленьких двох кімнат перетворилася на базовий в області заклад позашкільної освіти з добротним двоповерховим приміщенням, гарно обладнаними навчальними кабінетами, зразковою навчально-дослідною земельною ділянкою, плодовим садом, квітниками, малими архітектурними формами, міні-зоопарком, стала районним координаційним і методичним центром еколого-натуралістичної роботи, зразком змістовної, цікавої роботи з учнівською молоддю.

Творчість, як запорука успіху, була невід’ємною рисою Григорія Івановича. За його ініціативи на станції юннатів було створено районний заочний екологічний університет «Природа», районна учнівська природоохоронна рада, районний клуб любителів природи «Ромашка», шкільні екологічні центри.

Своєю енергією, любов’ю до природи Григорій Іванович запалював серця керівників гуртків і вихованців на цікаві нові природоохоронні справи, спонукав розуміти, цінувати, берегти й примножувати навколишній світ природи.

Педагогічний колектив комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю висловлює свої щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 1.

^Вгору