ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Таборування «Стецьківська Січ»

15.09.2021

Козацьке самоврядування у Стецьківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Сумської міської ради має свою історію та традиції. Адже 30 років тема козацько-лицарського виховання є наскрізною в системі виховної роботи закладу, до якої долучаються учні, їх батьки та педагоги.

15 вересня цього року на базі закладу у межах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбулося таборування «Стецьківська Січ». Учасниками заходу стали учні 4-7 класів, а у ролі таборової старшини випробували свої сили досвідчені молоді козаки рою «Побратими» та джури рою «Січові орли».

Діти поринули в захоплюючу атмосферу гри через призму козацьких забав: перевірили свою силу, швидкість і спритність під час змагань «Смуга перешкод» та «Перетягування линви», продемонстрували знання з надання першої домедичної допомоги та історії українського козацтва під час конкурсів «Рятівник», «Відун».

Крок за кроком діти впевнено долали випробування, демонструючи гарт, козацьку звитягу та безперервність традицій козацького виховання Слобідської України.

Гра триває...

#dzhura_2021

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 5.

^Вгору