ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Тиждень педагогічної майстерності

26.02.2019

Оновлення змісту освіти зумовлює впровадження інноваційних підходів, методик і технологій, зокрема в освітній процес закладів позашкільної освіти.

Демонстрування та обмін перспективним педагогічним досвідом, звітування про індивідуальну науково-методичну роботу, що спрямована на вдосконалення теоретико-практичного рівня підготовлення педагога, відбулося 26 лютого в комунальному закладі Сумської обласної ради – обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю під час проведення Тижня педагогічної майстерності.

На спільних засіданнях методичних об’єднань керівники гуртків, які атестуються у 2018-2019 навчальному році, поділилися з своїми колегами секретами власної педагогічної майстерності, технологіями запровадження в освітній процес ефективних форм і методів роботи з вихованцями та їх батьками.

За підсумками проведеного методико-педагогічного заходу прийнято рішення націлити дії всіх учасників освітнього процесу закладу на підвищення рівня педагогічної культури колективу з урахуванням креативних здібностей колег та їхніх вихованців.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 7?

^Вгору